Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Actieve manuka honing

De werking van Manuka honing op onze huid is buitengewoon – het hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Manuka honing is een belangrijk Living Nature ingrediënt en bevat voedingsstoffen, vitaminen, aminozuren en mineralen. Honing wordt al eeuwen gebruikt voor de gezondheid en schoonheid van de huid om zijn helende en hydratende werking. Manuka honing heeft daarnaast een uniek actief component, verkregen van de manuka plant, dat deze honing één van de meest bio-actieve en nuttige honing soorten voor de huid maakt.

De kracht van honing om wond heling te stimuleren en een gezonde huid te bevorderen is goed gedocumenteerd. Bij gebruik op de huid versterkt honing het immuunsysteem en verstrekt voedingsstoffen voor celmetabolisme en snelle heling van het weefsel. Het bevat tevens melkzuur dat dode huidcellen helpt verwijderen.

De bio-activiteit van Manuka honing wordt aangegeven met de unieke Manuka factor (UMF) die wordt geassocieerd met de sterke anti-microbe activiteit van deze honing tegen de bacteriën E. coli en Stafylokok die bronnen van huid en wond infecties zijn.

Deel dat wordt gebruikt:
Honing geproduceerd door bijen die hun nectar verzamelen bij Manuka bloemen.

Eigenschappen:
Antimicrobe en bio-actieve kwaliteiten.

Voornaamste bestanddelen:
Glucose, fructose, melkzuur, vitamine C, niacine, riboflavine.

Gebruikt voor de volgende Living Nature producten: 
Vloeibare Handzeep, Zuiverende Body Bar, alle Shampoos & Conditioners, alle Body Crèmes en Douchegels, alle gezichtsverzorgende producten met uitzondering van de Nachtolie voor een stralende huid, alle Mannen producten.