Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Ingrediënten

We maken gebruik van de unieke inheemse Nieuw-Zeeland begroeiing. We selecteren krachtige planten met hun vermogen om te genezen, te zuiveren, te voeden en uw huid te beschermen. Slechts enkele van onze opmerkelijk bioactieve ingrediënten zijn Harakeke Vlas Gel om de huid te kalmeren en te hydrateren, Actieve Manuka Honing om te voeden en te genezen, en Kumerahou om te reinigen zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten.

De verrassende eigenschappen van deze planten helpen de natuurlijke functie van de huid te beschermen, herstellen en voeden, zonder de bijwerkingen van agressieve, gevaarlijke of schadelijke chemicaliën. Meer dan 80% van de planten van Nieuw-Zeeland zijn nergens anders in de wereld gevonden. Het zijn juist deze zeldzame planten die de basis van de uitzonderlijke Living Nature huidverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en make-up collecties vormen. Living Nature maakt ook gebruik van etherische oliën, citrus oliën, bloemen extracten (zoals calendula) evenals Teunisbloemolie, Wortel olie, Jojoba, notenolie, Cacaoboter, Shea Butter, Rozenbottel, en nog veel meer. Voor een volledige Ingrediëntenlijst klikt u hier.

Het is energetische, actieve huidverzorging gemaakt door de natuur – Wij hebben het slechts gebotteld.

Onze Geuren

Onze producten zijn geparfumeerd met een unieke mix van pure essentiële oliën,
exclusief ontwikkeld voor ons in Frankrijk, met de Nieuw-Zeelandse natuur als inspiratiebron, om onze oorsprong te reflecteren en onze uniciteit te vieren. Deze oliën werden gekozen omdat zij de huidgezondheid bevorderen en de zintuigen verlichten. Geuren uit de natuur verlichten stress en hebben een significant effect op ons gevoel van welzijn. Het resultaat is een nieuwe manier van het verkennen van geur en creëert een onvergetelijke ervaring.
Onze gecertificeerde, natuurlijke geuren zijn gemaakt van natuurlijke etherische oliën, en zijn onderdeel van onze inzet om u altijd de meest natuurlijke, veilige en effectieve huidverzorging in de wereld te bieden. Essentiële olie mengsels hebben zeer verschillende eigenschappen van synthetische parfums. De geur van uw Living Nature product zal altijd het sterkst zijn wanneer u de verpakking voor het eerst opent en gebruikt, en zal natuurlijk verzachten in de tijd. Geuren worden op de ingrediënten lijst als “Parfum (fragrance)” vermeld. Dat is de internationale standaard etikettering. We zetten alle bekende essentiële olie allergenen op de verpakking, en raden u altijd aan voor gebruik het product op een klein gebied te testen, vooral als je een gevoelige huid hebt.