Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Missie en Filosofie

Filosofie

Living Nature was één van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische ingrediënten, simpelweg omdat Living Nature passie heeft voor de natuur.

Alle Living Nature producten worden vervaardigd zonder synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen, minerale olie (aardolie) of andere bekende allergene stoffen. Ze worden gemaakt met huidvriendelijke ingrediënten voor een gezonde huidverzorging. Een gezonde huid is immers een mooie huid.

Onze producten werken samen met de natuurlijke processen in het beschermen, verzorgen en verbeteren van de huid. Wetenschappelijke resultaten bewijzen de effectiviteit van de werkzaamheid van de Nieuw-Zeelandse planten en de geneeskrachtige, actieve Manuka honing.

Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn mensen steeds verder van de natuur komen te staan. Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar u een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst. De ingrediënten worden op verantwoorde wijze gewonnen en verwerkt.

Wij gebruiken enkel ingrediënten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor dieren en niet voor het milieu.

 

MissieLiving_nature_home_subitems_hands02

 

Onze missie is ongewijzigd gebleven sinds de oprichting van het bedrijf in 1987:

 

” Een waardevolle bijdrage leveren met een ​​duurzame, winstgevende, ecologische, educatieve en inspirerende bedrijfsvoering door voor het individu een gezonde en mooie huid te bevorderen, voor de gemeenschap werkgelegenheid te creëren,

voor het land Nieuw-Zeeland door met de uniciteit van onze plantaardige grondstoffen exportinkomsten te verdienen, voor de wereld door model te staan voor ethische, eervolle zaken en het oplossen van inherente 21e eeuw problemen op een manier die de menselijke geest inspireert. ”