Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Logo Circle of Trust

Het verhaal over de naam en het logo van Living Nature

De naam ‘Living Nature’ weerspiegelt onze toewijding aan de planeet en aan het verstrekken van werkelijk natuurlijk, gezonde producten. Simpel gezegd, ‘Living’ weerspiegelt de planten, processen, en onze menselijke vorm en ‘Nature’ omvat alle levenskracht op de planeet.

Ons logo is net zo eenvoudig, maar geeft de complexe, nooit eindigende cyclus van het leven weer.
De twee overkoepelende vormen zijn gebaseerd op de Koru. De Koru is een opgerolde vorm en verwijst naar de Nieuw-Zeelandse varen plant. De scheut van een varen heeft een opgerolde punt die ontrolt en een varenblad wordt. De Koru reikt naar het licht, strevend naar een nieuw, positief begin. Er zijn twee koru vormen in het logo, een kleine uitrollende; die symboliseert de potentie van alles dat leeft om te groeien. De grotere vertegenwoordigt, in al zijn kracht, een golf die omslaat en crasht
als weerspiegeling van de cyclus van de zee en al het leven in hoe de golf breekt en nogmaals vormt – de cycli van de natuur herhaald.

Ons logo is niet alleen een symbool. Sinds 1987 is het een belofte om u te voorzien van ‘s werelds meest natuurlijke, veilige en effectieve huidverzorging.