Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Eerste kennismaking met natuurlijk?

Nieuw met natuurlijk?

Waarom zou u overstappen naar natuurlijke huidverzorging en waarom zou u kiezen voor Living Nature?

Goede vragen!

We erkennen dat voor veel mensen de zoektocht naar de beste natuurlijke huidverzorging voor de eigen huidconditie begint met begrijpen waarom natuurlijk beter is voor u dan wat u in het verleden hebt gebruikt , om vervolgens te ontdekken wat werkt voor uw huid.

Wanneer je je realiseert dat de gemiddelde vrouw met behulp van synthetische huidverzorging en make-up producten elke dag rond de 168 chemicaliën op haar huid krijgt, en dat uw huid het grootste orgaan van uw lichaam is, dan is het heel logisch om zorgvuldige keuzes te maken voor de beste schoonheid- en huidverzorgingsproducten.

Living Nature is ontstaan uit de principes om de meest veilige, effectieve, natuurlijke huidverzorging te creëren, die daadwerkelijk de gezondheid van de huid en het algehele lichamelijke welzijn helpt te behouden, in plaats van huidirritatie en tal van andere mogelijke gezondheidsproblemen te riskeren door de nu algemeen erkende en als oorzaak toegeschreven bekende kankerverwekkende stoffen, neurotoxinen en endocriene verstoorders die vaak worden gevonden in synthetische (en vele pseudo-natuurlijke) productlijnen.

Voor velen van ons, is ons leven zo ver van de natuur komen te staan dat we iets van onze intrinsieke verbinding zijn verloren met instinctief aanvoelen wat goed voor ons is. Living Nature‘s natuurlijke huid- en schoonheidsverzorging is een manier om je weg terug te vinden.

Wilt u meer weten? Klik op de onderstaande links en neem de volgende stap op uw reis naar natuurlijk, of bekijk onze introductie pakketten.