Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Nieuw-Zeeland

Uit het meest afgelegen gebied ter wereld komt één van ‘s werelds meest natuurlijke huidverzorging series.
De 2 grootste eilanden van Nieuw-Zeeland zijn het Noorder- en het Zuidereiland, die tezamen ongeveer de grootte hebben van Groot-Brittannië. Nieuw-Zeeland is gelegen in de Stille Oceaan, ten zuidoosten van Australië. Eéns maakte Nieuw-Zeeland onderdeel uit van een zuidelijk gelegen landmassa genaamd Godwana. Meer dan 80 miljoen jaar geleden werd Nieuw-Zeeland gescheiden door zeewater van deze toenmalige landmassa en raakte geïsoleerd van de rest van de wereld. Vanaf dat moment ontwikkelde zich een unieke Nieuw-Zeelandse flora, waarvan 80% van de planten nergens anders in de wereld wordt aangetroffen. Juist deze zeldzame planten vormen de basis van onze uitzonderlijke cosmetica collectie.

Alle planten produceren een verscheidenheid aan bioactieve moleculen om zich te beschermen tegen stress, zoals een insecten en bacteriële aanval en uitdroging veroorzaakt door droogte, hitte en vorst. We winnen deze geconcentreerde bioactieve moleculen, en ze bieden de actieve ingrediënten van onze huidverzorgingsproducten. Ze beschermen en voeden de huid precies zoals de natuur het bedoeld heeft.
Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn we steeds verder van de natuur komen te staan.

Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar u een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst.

Dit doen we door op verantwoorde wijze schoonheidsproducten te produceren die zijn gemaakt van Nieuw-Zeeland.

Onze producten weerspiegelen het land van waaruit ze werden ontwikkeld – zuiver en krachtig, Living Nature is gemaakt van Nieuw-Zeeland.

Wil je meer te weten komen over Nieuw-Zeeland? Bezoek dan Nieuw-Zeeland.nl. Op deze pagina staan tevens leuke winacties!