Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Ontstaan

Living Nature, gevestigd in de weelderig begroeide baai van de “Bay of Islands” in Nieuw – Zeeland, werd in 1987 opgericht door mw. Suzanne Hall.

Met haar achtergrond als analytisch scheikundige en schoonheidsspecialiste ontwikkelde zij als eerste product de “Manuka olie & honing gel” om haar eigen problematische acné huid mee te verzorgen. Het resultaat op haar huid was verbluffend en zij besloot om met deze basis een serie chemicaliën vrije huid- en lichaamsverzorgingsproducten te ontwikkelen, waarbij pure plantenextracten de huid verzorgen en het gewenste resultaat geven. Nog geen 6 jaar later werd ze benoemd tot zakenvrouw van het jaar.

Living Nature was één van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische conserveermiddelen of parabenen omdat Living Nature passie heeft voor de natuur.

Onze producten werken samen met de natuur in het beschermen, verzorgen en verbeteren van de huid zonder enige tegengestelde chemische bijwerkingen. Onze ingrediënten zijn niet bestraald of genetisch gemanipuleerd.

Wij geloven niet in het testen op dieren en maken daar geen gebruik van, noch gebruiken wij minerale oliën. We maken gebruik van eenvoudige, recycleerbare verpakkingen en onze inkt en papier zijn dioxine en chloor vrij. En, misschien wel het belangrijkste van alles, onze producten ondergaan strenge wetenschappelijke testen om ze te beoordelen op hun zuiverheid, veiligheid en werkzaamheid.

Onze producten zijn geparfumeerd met een unieke mix van pure essentiële oliën,
exclusief ontwikkeld voor ons in Frankrijk, om onze oorsprong te reflecteren en onze uniciteit te vieren. Deze oliën werden gekozen omdat zij de huidgezondheid bevorderen en de zintuigen verlichten. Geuren uit de natuur verlichten stress en hebben een significant effect op ons gevoel van welzijn. Het resultaat is een nieuwe manier van het verkennen van geur en creëert een onvergetelijke ervaring.

Klein als het ooit is begonnen, Living Nature wordt nu internationaal erkend en geprezen.
De huid is ons grootste levende orgaan. Het is ook een van onze slimste en meest
responsieve, en is een echte weerspiegeling van het leven dat we leiden. Dus raden wij aan om elke dag wat tijd uit te trekken voor het belonen, verjongen en verwennen van je huid zoals de natuur het bedoeld heeft. – met Living Nature.