Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Eczeem

Eczeem

 

Eczeem is een verzamelnaam voor een groot aantal verschillende huidaandoeningen en kan verschillende oorzaken hebben die soms moeilijk te achterhalen zijn.

Veel voorkomende symptomen zijn roodheid, jeuk en schilfering. Bij natte eczeem zijn er ook bultjes en met vocht gevulde blaasjes aanwezig op de huid.

Het is raadzaam om stap voor stap na te gaan wat de oorzaak van de eczeem kan zijn om deze oorzaak vervolgens zo veel mogelijk uit de weg te gaan. Medicinale crèmes zullen de huid op lange termijn erg dun en kwetsbaar maken.

Het is belangrijk om de kwetsbare eczeemhuid zacht te behandelen en uitbraken te voorkomen.

De Reinigingscreme voor de gevoelige huid is een zachte reiniger die de belangrijke beschermlaag van de huid intact houdt.

De Hydraterende Tonic Gel voor de gevoelige huid vermindert roodheid, tekenen van veroudering en trans-epidermaal water verlies. Het kan tevens nuttig zijn om in uw dieet meer essentiële vetten op te nemen door middel van het eten van vette vis of het innemen van GLA rijke voedingssupplementen. Ook lijnzaad (vers gebroken) en hennepzaad leveren goede essentiële vetten voor de huid.

De Dagcreme en Nachtcreme voor de gevoelige huid beschermen de huid tegen droogte en roodheid met behulp van organische Virgin kokosolie.

Bij natte eczeem kan de Manuka Honing gel het helingsproces versnellen en littekenvorming tegen gaan.

Onze Verzorgende douchegel is zacht genoeg om de eczeem gevoelige lichaamshuid mee te reinigen. Op de droge eczeem kan de Ultra Rijke bodycreme worden aangebracht voor verlichting.

Voorzichtig kunt u een voor een de geadviseerde producten voor uw huidconditie uitproberen om te kijken wat voor u het beste werkt. Kijk voor adviezen bij de overige huidcondities.