Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Healthy Lifestyle, Healthy Skin

Weg met die lusteloze huid!  

Living Nature’s verouderingsbestrijdende, door planten aangedreven serum maakt gebruik van de kracht van klinisch bewezen natuurlijke D-ribose, een cellulaire energizer om de energievoorraden te herstellen en aan te vullen voor een gezonde huidfunctie. In ons lichaam heeft ribose een belangrijke functie bij opslag van energie in onze lichaamscellen. Naarmate we ouder worden, kost het ons lichaam meer moeite om de stof voldoende aan te maken, dus kan je huid wel wat hulp van buitenaf gebruiken! Hyaluronzuur biedt essentiële collageenondersteuning voor een stevige huid, terwijl biologische kokosolie zorgt voor vitale hydratatie en bescherming. Rozenbottelolie, rijk aan vitamine C en A, samen met biologische aloë vera, neutraliseert schade door vrije radicalen en bevordert huidherstel. Met zijn unieke eigenschappen biedt Manuka Honing uit Nieuw-Zeeland essentiële huidvoeding om een optimale huidgezondheid te bevorderen. Tijdens de slaap herstelt en vernieuwd je huid zich. Het is belangrijk om dit proces aan te vullen met resultaatgerichte, voedingsrijke ingrediënten, speciaal gekozen om de vernieuwing en regeneratie van huidcellen te stimuleren.

Als het grootste orgaan van het lichaam kan het belang van de huid niet genoeg worden benadrukt; het is onze eerste verdedigingslinie tegen de buitenwereld. In het dagelijks leven creëren luchtvervuiling, UV-licht, blauw licht, slaapgebrek, stress en slechte voeding de perfecte omgeving voor vrije radicalen om te gedijen. Deze dagelijkse huidstressfactoren, een onzichtbare bedreiging voor de gezondheid van de huid, verminderen het energieniveau van de cellen en het vermogen om optimaal te presteren dramatisch, waardoor het natuurlijke verouderingsproces van de huid wordt versneld.

Geef je huid energie en vernieuw je huid op cellulair niveau met Living Nature’s  Advanced Renewal Night Serum, samengesteld met actieve natuurlijke ingrediënten om de tekenen van veroudering aan te pakken en een gezonde, stralende huid te bevorderen tijdens de nacht.

Kies een gezonde huid, zie resultaten die de veroudering tarten. Geschikt voor alle huidtypes. 30 ml