Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Vanaf €50,- gratis verzending.

Categorieën

Black Friday Deal -25% korting op alle Living Nature lippenstiften!

Het kiezen van je perfecte lippenstift

 

Let bij het kiezen van een lippenstift op de hydraterende natuurlijke formuleringen, zoals het gecertificeerd natuurlijke assortiment van Living Nature. Onze lippenstiften zijn rijk, romig en geformuleerd met ingrediënten die daadwerkelijk werken om de gezondheid van je lippen te verbeteren. Candellila Wax, Bijenwas en Vitamine E zijn slechts enkele van de voedende natuurlijke ingrediënten die ze bevatten. De gecertificeerde natuurlijke formules bevatten geen nare stoffen die je lippen kunnen uitdrogen of beschadigen. In plaats daarvan voeden en helpen ze je lippen te beschermen tegen de elementen, terwijl ze een weelderige kleur geven voor een mooie glimlach.

 

Hoe kies je de juiste kleur voor je huidskleur? Het kiezen van de juiste kleur lippenstift kan een ontmoedigende taak zijn, maar de sleutel is om een tint te vinden die bij je huidskleur past. Als je de verkeerde tint kiest, kun je er vervaagd uitzien, of erger nog, je tanden geel laten lijken.

Identificeer om te beginnen uw huidskleur. Dit kan door de aderen aan de onderkant van je pols te onderzoeken. Als ze blauw lijken, heb je een koele ondertoon. Als ze groen lijken, heb je een warme ondertoon. Als je het niet kunt zien, heb je misschien een neutrale ondertoon.

 

Zoek voor koele ondertonen naar lippenstiften met blauwe of paarse ondertonen, zoals bessentinten of blauw rood (probeer Living Nature’s tinten Summer Rain of Glamorous). Warme ondertonen zien er het beste uit met lippenstiften met oranje of gele ondertonen, zoals perzikkleurige of warme rode tinten (probeer Living Nature’s Morning Sun of Wild Fire). Neutrale ondertonen kunnen de meeste tinten tot hun recht laten komen, maar nude- en roze tinten werken bijzonder goed. Living Nature’s lipstickkleuren Precious, Laughter en Coral Sea zijn favoriet bij fans!

Als je eenmaal een tint hebt gevonden die bij je past, kun je vol vertrouwen je perfecte lippenstifttint de hele dag, elke dag dragen.

Hier zijn enkele tips om u te helpen de perfecte toepassing :

  • Begin met een schoon en geëxfolieerd lipoppervlak.
  • Gebruik een lippotlood om de vorm van je lippen te definiëren en te voorkomen dat lippenstift uitloopt.
  • Breng lippenstift aan in dunne, gelijkmatige lagen om klonteren of vlekken te voorkomen.
  • Dep je lippen met een tissue om overtollige lippenstift te verwijderen en overdracht te voorkomen.
  • Gebruik een lippenceel om de randen te vervagen en glad te strijken voor een gepolijste look.

Het verzorgen van je lippen en het maken van bewuste keuzes als het gaat om make-up, is essentieel voor het behoud van gezonde, mooie lippen. Met de natuurlijke lipverzorging van Living Nature kun je je natuurlijke schoonheid versterken, je lippen beschermen tegen de elementen en schadelijke chemicaliën vermijden. Zo kun je er niet alleen op je best uitzien en je op je best voelen, maar ook bijdragen aan een betere wereld voor jezelf en toekomstige generaties. Makeup your Mind!