Vanaf €50,- gratis verzending.  |  Winkels & Salons

Vanaf €50,- gratis verzending.

Categorieën

GRATIS Microplastic vrije Hydrating Glow Exfoliant van Living Nature

Verwijder nu dode huidcellen, met de (GRATIS, bij besteding van €75) microplastic vrije exfoliant van Living Nature.

Living Nature heeft nooit microplastics gebruikt in zijn producten en is 100% natuurzuiver.

Om de stap vooruit in het beleid rondom microplastics te vieren en te laten zien hoe goed we zonder microplastics in cosmetica kunnen, geeft Living Nature tijdelijk gratis een microplastic vrije exfoliant bij besteding van €75 aan Living Nature producten. 

Recent zijn er een aantal positieve ontwikkelingen in de regelgeving omtrent het gebruik van microplastics in o.a. cosmetica. 

De Europese Commissie heeft een aantal maatregelen genomen om zogenaamde microplastics te verbieden. Het gaat concreet om kleine plastic deeltjes van maximum 5 millimeter die niet oplossen of afbreken in de natuur. 

Producten waaraan bewust microplastics zijn toegevoegd die bij gebruik kunnen vrijkomen, mogen niet meer op de markt komen. 

De regels gaan in vanaf 15 oktober 2023, maar voor verschillende producten voorziet de Europese Commissie een overgangsperiode zodat producenten tijd hebben om de nodige aanpassingen door te voeren. 

Living Nature was een van de eerste merken wereldwijd die cosmetica produceerde in harmonie met de natuur.

De Living Nature Hydrating Glow Exfoliant ( adviesprijs €33,50) exfolieert zachtjes de huid en onthult een stralende, gladde en gehydrateerde teint. 

Natuurlijke AHA’s van melkzuur, wijnsteenzuur en citroenzuur verwijderen dode huidcellen, waardoor een doffe, ongelijkmatige huid er frisser en egaler uit gaat zien. 

Natuurlijke BHA van wilgenschors helpt poriën te ontstoppen en een onzuivere of acnegevoelige huid te kalmeren. De exfoliant is doordrenkt met extracten van papaja en grapefruit voor een boost van vitamines en antioxidanten.  Watervasthoudende aminozuren houden de huid gehydrateerd en fris. 

 Wilt u deze exfoliant ook GRATIS uitproberen, maak dan nu gebruik van deze ACTIE. (Zolang de voorraad strekt)

 

Wat is de situatie nu?

Microplastics vind je in verschillende cosmetica. Ze worden microbeads genoemd; kleine plastic korrels die gebruikt worden om dode huidcellen van je huid te scrubben.  

Voor de meeste cosmetica geldt er een overgangsperiode van 12 maanden. 

De Europese Commissie neemt deze maatregel omdat ze zich zorgen maakt over de impact van microplastics op het milieu en onze gezondheid. Volgens de Europese Unie komt elk jaar 42.000 ton aan opzettelijk aanwezige microplastics in onze natuur terecht. 

Via voeding en drinkwater komen ze in ons lichaam en dat van dieren terecht. “We weten dat microplastics een effect kunnen hebben op ons afweersysteem, op reproductie enzovoort. Het grote probleem is dat we niet weten bij welke concentraties je er ziek van wordt.